تبلیغات
مطالب اینترنتی - مطالب آذر 1396
درباره وبلاگ


مدیر وبلاگ : نویسنده
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :
مطالب اینترنتی


گوشی آنر V10 به‌تازگی در چین معرفی شد. ویژگی بارز این اسمارت‌فون، بهره‌گیری از تراشه قدرتمند کایرین 970 است که همراه با 6 گیگابایت رم، تصویری از گوشی هواوی میت 10 را در ذهن تداعی می‌کند. با توجه به این سخت‌افزار قدرتمند باید بگوییم که گوشی آنر V10 از پس تمام کارهای شما بر می‌آید.

دیروز این هندست در بنچمارک چینی آنتوتو ظاهر شد و توانست با افتخار، امتیاز 165587 را کسب کند. آنر V10 را می‌توان ترکیبی از میت 10 و میت 10 پرو دانست البته قیمت آن به‌طور قابل‌توجهی بسیار کم‌تر از این دو دستگاه است. با این اختلاف قیمت زیاد و عملکرد آنر V10 و البته با توجه به امتیاز 175426 میت 10 و 178510 میت 10 پرو در بنچمارک آنتوتو، ارزش‌های پرچم‌دار آنر بیش از پیش مشخص می‌شود.

آنر 8 پرو و آنر 9 توانسته بودند در بنچمارک آنتوتو به ترتیب امتیازهای 128755 و 143583 را کسب کنند که با توجه به تراشه جدید و پرقدرت کایرین 970 و البته رابط کاربری EMUI 8.0 مبتنی بر اندروید اوریو این بهبود عملکرد قابل توجیه است. هواوی عرضه این هندست را در چین آغاز کرده و قرار است از روز 5 دسامبر عرضه آن در اروپا نیز آغاز شود.



لینک منبع

مطلب گوشی هوشمند آنر V10 امتیاز مناسبی در بنچمارک AnTuTu کسب کرد در سایت مفیدستان.


لینک منبع و پست :گوشی هوشمند آنر V10 امتیاز مناسبی در بنچمارک AnTuTu کسب کرد
http://mofidestan.ir/%da%af%d9%88%d8%b4%db%8c-%d9%87%d9%88%d8%b4%d9%85%d9%86%d8%af-%d8%a2%d9%86%d8%b1-v10-%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c%d8%a7%d8%b2-%d9%85%d9%86%d8%a7%d8%b3%d8%a8%db%8c-%d8%af%d8%b1-%d8%a8%d9%86%da%86%d9%85/



نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
جمعه 3 آذر 1396 :: نویسنده : نویسنده        


وب سایت بدونیم: آشپزهای حرفه ای اسرار آشپزی شون رو حفظ می کنن و فقط اون ها رو به هنرجوهاشون ارائه میدن. اما ما اسرار این آشپزهای حرفه ای رو براتون آورده ایم تا بتونید برای همیشه غذاهای خوشمزه و بدون نقصی رو درست کنید.

بهترین استیک

با این ترفندها آشپزی حرفه ای شویم

گوشت رو همون لحظه که از فریزر درآوردید سرخ نکنید. بزارید یک تا دو ساعت بیرون بمابمونه تا به دمای محیط برسه. اگه می خواین رنگ استیک طلایی بشه قبل از سرخ کردن رطوبتش رو کاملا بگیرین.


گوشت مرغ

با این ترفندها آشپزی حرفه ای شویم

برای این که گوشت مرغ خشک نشه اون رو داخل آب نمک بزارید. ۳ پیمانه آب رو با ¼ پیمانه نمک و ¼ پیمانه شکر مخلوط کنید روی گوشت بریزید و چند ساعت داخل یخچال بزارید. زمانش بستگی به مقدار گوشتتون داره. یک ساعت برای یک کیلو گوشت کافیه. این مدت زمان نباید بیشتر از ۸ ساعت طول بکشه.


درست کردن خمیر

با این ترفندها آشپزی حرفه ای شویم

اگه می خواید یه خمیر عالی داشته باشید کره و تخم مرغ ها رو یک شب قبل از یخچال بیرون بزارید تا به دمای محیط برسه.


ماهی کباب

با این ترفندها آشپزی حرفه ای شویم

اگه می خواید یه ماهی کباب خوشمزه درست کنید روی ماهی کمی سس مایونز بزنید. کمی هم نمک. قبل از کباب کردن ماهی ادویه جات نزنید. اما بعد از آماده شدن کباب می تونید آبلیمو به ماهی بزنید.


پوره سیب زمینی

با این ترفندها آشپزی حرفه ای شویم

قبل از این که سیب زمینی های پخته را له کنید آن ها را خشک کنید. اون ها رو داخل تاوه روی حرارت بزارید تا خشک بشن. مراقب باشید سیب زمینی ها سرخ نشن.سیب زمینی ها وقتی خشک باشن پوره خوشمزه تری از آب درمیان.


بهترین پن کیک

با این ترفندها آشپزی حرفه ای شویم

همیشه به مواد پن کیک خامه ترش بزنید تا هم خوشمزه و پف کرده بشه و هم متلاشی نشه.


بهترین نیمرو

با این ترفندها آشپزی حرفه ای شویم

عواملی که باعث می شوند نیمروی خوبی درست کنیم تاوه ضخیم، کره و حرارت کم گاز هست. تاوه رو داغ کنید و کره رو داخلش بریزید تا آروم آروم ذوب بشه. بعد تخم مرغ رو بشکنید و بزارید ۴ تا ۵ دقیقه بپزه.


روش درست سرخ کردن پیاز

با این ترفندها آشپزی حرفه ای شویم

برای سرخ کردن پیاز حرارت گاز باید متوسط باشه. پیاز رو با کره و روغن و همراه با نمک سرخ کنید. نمک هم بوی بد پیاز رو میگیره، هم سرعت پختش رو بالا میبره و هم طعمش رو خوشمزه تر میکنه.



لینک منبع

مطلب با این ترفندها، آشپزی حرفه ای شویم در سایت مفیدستان.


لینک منبع و پست :با این ترفندها، آشپزی حرفه ای شویم
http://mofidestan.ir/%d8%a8%d8%a7-%d8%a7%db%8c%d9%86-%d8%aa%d8%b1%d9%81%d9%86%d8%af%d9%87%d8%a7%d8%8c-%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%db%8c-%d8%ad%d8%b1%d9%81%d9%87-%d8%a7%db%8c-%d8%b4%d9%88%db%8c%d9%85/



نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :